tisdag 31 juli 2012

Jag gillar vad jag ser!!!










Odd Molly fall/winter 2012 får mig att dö lite... Finns så mycket jag vill ha!!! Får helt enkelt göra en topplista ;)
.
Tisdag, sol och regn på en och samma gång och det är dagen innan vi åker till Gotland. Allt som ska med är tvättat så nu är det bara att packa ner i resväskorna. Lillskruttan är så spänd över resan så hon håller på att spricka. Hon pratar om det hela tiden gullungen!
.
Är så himla nöjd över mig själv och att jag motionerar VARJE dag. Har haft en vilodag de senaste veckorna men annars är det PW eller en löprunda som gäller. MEN varför visar inte vågen på minus?? Jag äter inga onyttigheter eller dricker sött. Jag blir inte klok på det! Ja ja det är ingen fara MEN jag vill så gärna bli av med de där 4 extra... MEN det är inte prio att gå ner då motionen får mig att må så himla mycket bättre och humöret är inte som en jo-jo.
.
Igår kväll kom våra goa vänner förbi på en koppp kaffe. Småtöserna busade så det stod härliga till. Så härligt att se två småtjejer ha så underbart kul tillsammans och funka så bra ihop. Kan vara svårt i 3-4års åldern tycker jag då de gärna är lite ego .
.
Nu ropar resväskan! 

måndag 30 juli 2012

Packning pågår....



Lägg till bildtext






Tre dagar - sex personer...Kan säga att det blir en hel del packning. Och så det där velandet! Denna eller denna ellerbåda? Och så vill jag ju ha med denna ut ifall att. Ja jag kan hålla på hur länge somhelst!!Sen ska ju träningskläderna med också. Och vi får INTE glömma badkläderna. Varför tar man ALLTID med för mycket som i ALLDELES för mycket??? 
.
Perfekt packningsväder idag. Och kanske att vi bakar något gott till redan idag....
.
Höres senare vänner ♥

Vacker kväll!




















Efter en mulen dag men ändå varmt bestämde vi med goa vännerna att vi skulle packa fikakorgen och gå ner till stranden för fiske och bad. Barnen busade och skrattade, vi mammor satt och pratade och pratade och papporna fiskade. En rödspätta blev det och några andra småfirrar. Vår näst minsta tjej är väldans kräsen och liten i maten så hon fick favoriten spätta med räksås när hon kom hem. Nyupptagen rödspätta är himmelskt gott!
.
Idag står det tvätt och packning på schemat. En långpromenad eller löprunda ska hinnas med också. Gud vad jag längtar till onsdag och GOTLAND!
.
Hoppas du får en fin sommardag vännen ♥

söndag 29 juli 2012

Vi åker till GOTLAND!!!!





Hotell TOTT!















Vi har precis bokat resa till Gotland!! Vi ska bo på hotell TOTT precis norr om Visby. Har du bott där?
Ska bli så himla roligt och trevligt och spännande så jag nästan spricker!! Vi ska åka med våra goa vänner Johan och lena och deras barn. Det var många många år sedan jag var på Gotland så det ska bli riktigt riktig underbart!!!! Maken och barnen samt våra vänner har aldrig varit där så för de blir det en otrolig upplevelse!

Nu ska vi packa fikakorgen och gå ner till stranden/hamnen för fiske och bad ♥

Vi trotsade regnet!




Lillskruttan påväg...




..i plurret!

.
GodMorgon Söndag!
Här vaknade man till blåst men sol idag. Vad tråkigt det är att vädret inte kan vara fint i flera dagar i stöten utan bara ett par tre sen är det regn och blåst igen.Behöver ju den där solen för att tanka inför hösten. Men trots regn igår var det varmt så vi gick ner till havet och badade. Eller rättare sagt var det lillskruttan som badade och vi andra satt vid sidan och doppa fötterna.






Benen känns lättare och lättare och flåset bättre och bättre på mina joggingrundor. Jag joggar 4 dagar i veckan och promenerar 3. Måste komma ut varje dag för att känna mig pigg. 






Föredrar att motionera på morgonen för att sedan äta go frukost. Favoriten är en stor kopp kaffe och fil/yoggi med bär i.
.
Har känt mig off ett par dagar nu. På sommaren blir det ganska påtagligt att jag inte känner så många där vi bor. Inte direkt så att dörren blir nedsprungen eller att telefonen går varm. Men snart drar fotbollen igång ordentligt igen och semestern är över så då blir det annat att tänka på. 
.
Ha en fin söndag vänner ♥

lördag 28 juli 2012

Visst är det härligt!













.
Ååå vad härligt det är med semester!!! Efter att ha somnat med feber och värk vaknade jag pigg och kände mig utvilad. Maken och jag tog oss en PW på 8km i det helt underbara vädret. Efter frukost bestämde vi oss för att ta en dag "ledig" från solandet och åkte och shoppade istället. Tjejerna köpte kläder och likaså jag...






Denna söta klänning från Lindex blev det. Bara älskar den!!! Matchande ring och armband införskaffades oxå.
På kvällen kom vänner över på lite sommarparty för att sedan gå ner på byn som hade "kalas". Hade supertrevligt och roligt hos oss men på byn var det inget vidare livat! Lite folk,ingen vidare musik och få man kände. Elle som JAG kände. Maken kände de flesta och hade supertrevligt (kanske inte lika trevligt idag ;)) medans jag gav upp vid halv ett och gick hem och snusade på skruttan. Maken gav inte upp förrän långt senare....
.
Idag ska stora tjejen spela fotbollsmatch. Det är ett division 2 lag som är här på träningsläger som ville mötas. Hon lämnade över sitt sommarjobb till lillsyrra idag för att kunna ladda och lillsyrran var överlycklig över att få tjäna lite egna pengar!
.
Ha en go lördag... Nu ska jag nätshoppingspana en stund :)

torsdag 26 juli 2012

Att inte kunna sova..





Har haft ytterligare en härlig sommardag med strålande solsken,strandhäng och bad.. Tyvärr har det en baksida när man bränner sig som jag har gjort. Ligger nu med feber och dundrande huvudvärk och försöker somna. Mannen har vänner över på en öl ( eller tre) och musiken skrålar ur högtalarna.. Jag hoppas på att vakna pigg och utan värk. Imorgon kommer vänner hit på lite sommarparty för att sedan gå ut och det vill jag absolut inte missa...

Hoppas du haft en underbar sommardag!

Kram vänner ♥

- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 25 juli 2012

Kärlek förevigt ♥







.
Vilken alldeles underbar dag vi har haft på stranden idag. Inte ett moln, lätt vind och sand mellan tårna. Kan det bli bättre?
.
Ikväll inviger jag min fina klänning jag fyndade på Campadre från Love Forever. Jag och maken (min kärlek för evigt!) ska ut och äta ensamma utan barn. Egentid tillsammans är vi inte bortskämda med så det ska bli underbart. Vi ska åka till Grundsund och Pelles Rökeri. Deras fisksoppa ska visst vara gudomlig!
.
Ha en härlig kväll vänner ♥

Ljuvliga morgon ♥

















.
Kunde inte sova idag på morgonen så jag gav mig ut på en promenad. Hade velat jogga men då benen kändes tunga efter gårdagens löprunda så bestämde jag mig för att gå istället. Vilken morgon! Tyst, varmt, solen lös från en klarblå himmel och havet låg spegelblankt. När sommaren är som bäst!!!
.
Idag blir det STRANDEN! Vi ska njuta i fulla drag då vi inte direkt blivit bortskämda med strndhäng denna sommar.Så nu packar vi strandväskan och fikakorgen och laddar för en härlig dag i solen.
.
HA EN BRA SOMMARDAG VÄNNER ♥

tisdag 24 juli 2012

Sommardrinken no 1!!






-






Sommar, varmt och en sommardrink i handen.. Härliga underbara semester!

Har precis varit ute på en joggingrunda. 5 km och pressade tiden med 1 minut.

Nu inväntar vi kvällens grillgäster. Under tiden njuter maken och jag av varsin svalkande läskande och absoluta sommardrinken MOJITO!!!

Ha en härlig sommarkväll vänner!



måndag 23 juli 2012

Tråkväder!




Ljuvligt armband från OM




Lek och Bus

-



Svalkande slush!

Idag har det inte varit något roligt väder här på ön så vi begav oss till storstan och Lek & Buslandet med de två små töserna. De hade hur kul somhelst och efter tre timmar bus var det gott med en svalkande slush. 

När vi kom hem från stan hade jag så ont i magen att gfick lägga mig en stund. Efter en liten nap så kändes det bättre och energin var tillbaka. Maken åkte och fiskade och jag tog tag i städ (och tvätt). Imorgon kommer goa vänner på grill på kvällen och då är det skönt att ha städet klart idag. Imorgon på dagen har jag planerat att ligga på stranden och inte städa. när de stora tjejerna kom hem från köpcentrat gav jag mig ut på en joggimmhgtur. Vinden hade mojnat och luften kändes varm. HÄRIGT.
Är så in i bänken sugen på Odd Mollys nya armband i orange. Sp snyggt och väcker stort HA-BEGÄR!!!
.
Ha en go kväll! ♥

söndag 22 juli 2012

Vi njuter!















Sommaren är här och så är också min semester.. Eller ja sommaren tog en liten paus nu i kväll men den är tillbaka imorgon det känner jag på mig!
Strandhäng, poolbad,powerwalks och grillkvällar med härligt sällskap.. Semestern kunde inte börjat bättre!!!

Nu sitter jag och mina Goa tjejer och tittar på Mamma Mia..

Ha en trevlig söndag!

- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 20 juli 2012

Det kommer bli en bra dag idag!





Påväg till jobbet sista dagen innan SEMESTER!




Favoritstranden har solens strålar på sig!!
.
GodMorgon FREDAG!
.
Välkommen sista jobbdagen innan 5 veckors semester!!
Vaknade till solens strålar och fågelkvitter. Jag känner på mig att nu kommer sommaren!! Allt över 20 grader får från och med nu ses som VARMT! Kan inte bli sämre än vad sommaren har bjudit på hittills i a f.
.
Igår kväll när jag kom hem från jobbet kvart över nio tog jag med mig stora dottern på en pw med högt tempo. Hade haft en riktigt jobbig dag på jobbet kantad med problem problem problem så det var skönt att få rensa skallen. Måste vara absolut bästa sättet att rensa skallen på!
Idag är en ny dag och alla ? och problem på jobbet är fixade så idag blir det till att sammanställa, checka av och sedan SEMESTER!
.
Kvällen fredagsmys blir att fira in min semester med god mat och gott att dricka!
.

torsdag 19 juli 2012

Att behöva en bra start....




Ljuvlig,len och bara så underbar!
.
Hej TORSDAG!
.
Imorgon är det sista dagen innan SEMESTER!! Kl 15:00 checkar jag ut och tar nästan 5 veckors semester. Och OM jag behöver det! Idag skulle jag lämna in ett paket på Statoil men istället för paketet lämnade jag matlådan som skulle med till jobbet. De ville inte ha den på Statoil ;).. Huvudet är ett stort virrvarv och kroppen är slut MEN efter imorgon kan jag ta det LUGNT!!!
.
På söndag åker jag och maken ner till storstaden och bor på fina Clarion Post och unnar oss lite spa, gott att äta och ENSAMTID med varandra. EN BRA START PÅ SEMESTERN!
.
En annan bra sak är att jag hittat klänningen till bröllopet så på måndag ska här letas skor i storstan´. Ljuvliga Cermony Dress från Odd Molly blir min klänning till vännernas bröllop....
.

onsdag 18 juli 2012

Bästa köpet denna sommar!







.
Lillbusan bara ÄLSKAR poolen och kan bada hela dagarna (och kvällarna) om det skulle vara så. Sol eller ej poolen ska utnyttjas tycker lillskruttan. En bra invenstering trots tråkigt sommarväder då den blir använd flitigt! Tummen upp på det!
.
3 arbetsdagar kvar sen tar jag S E M E S T E R !!! Suget har inte varit speciellt stort efter semester fram tills för ett par tre dagara sedan. Vädret har ju inte varit det bästa så sommarkänslan har inte riktigt infunnit sig MEN nu  nu nu är det nära och jag vill såååå ha semester!!!
.
Nu kickar vi igång denna veckan och hoppas att solen tittar fram!
.
Kram ♥

tisdag 17 juli 2012

Höst......

Vacker!

Ljuvlig till höstkvällar...


Konstverk!!

.
Nja inte höst ute utan HÖSTNYTT från Odd Molly... För nu finns det nämligen bilder på höstkollektionen på deras hemsida som man kan njuta av. Tre favoriter ovan som mer än gärna får flytta in hos mig!
Klännigen skulle jag vilja ha på bröllopet som vi ska på i september.
.
Hur är allt med dig idag? Här är det kanon med lite träningsvärk. Var ute och sprang igår och pressade min tid med över en minut och då kände jag mig ändå tung i benen efter promenaden på 1 mil dagen innan. Men det är så otroligt skönt efter och man blir ju så otroligt mycket piggare!
.
Saknar vår näst yngsta som är hos mormor en vecka och blir bortskämd. Vad tomt det känns när ett av barnen inte är hemma. Saknar hennes skratt och spillevinkande. Vår lilla prinsessa. Ska krama och pussa henne i massor när hon kommer hem ... Skönt är att veta att hon har det SUPERBRA hos min mamma och att hon njuter i fulla drag...
.
FYRA dagar kvar till semester idag!! Wiiieeeeeeee!!!!!
.

lördag 14 juli 2012

Bästa starten...






.
Hej LÖRDAG!
.
Solen lyser med sin frånvaro men det regnar i alla fall inte och det är jag tacksam för. Tjejerna duschar, maken tar igen sig eter en 5mil lång cykeltur och jag tog mig tid här hos dig...
.
Startade denna lediga lördag med en joggingtur på 5 km. Benen kändes lätta och jag pressade min tid ...  Så underbart skönt att starta dagen med motion. Man känner sig piggare och humöret blir mycket bättre.Jag föredrar morgonträning MEN inte alltid lätt att få ihop med tidig morgon och jobb. Under semestern (som börjar på fredag - WOOOPA!!)  ska jag ge mig ut varje morgon. 
.
Idag ska vi kolla när Ljungskile möter Dynamo Moskva på lilla ön.. Ska bli superkul och massa folk väntas. Ikväll blir det grill hos goa vänner!
.
Hoppas du får en riktigt härlig lördag ♥

fredag 13 juli 2012

Favvo!







.
GodMorgon regniga FREDAG!!
.
Vaknade ännu en morgon till ösregn...Var tog sol och värme vägen?? Sköna sommarkvällar på altanen? Långa dagar vid stranden?
.
Älskar min Bikette från Odd Molly! Går att kombinera i evighet.... Favoriter till just nu är mina två fynd från Campadre från LOVE FOREVER samt Cermony Dress från Odd Molly.
.



.
Våt lillskrutta var på sjukhuset höromdagen och blev omplåstrad. Hon hade fått en infektion på örat . Örat svullnade upp till fyrdubbel storlek och såg ut som ett elefantöra. Stackars lilla hjärtat fick antibiotika och förbud att bada. Så tur i oturen för henne att regnet öser ner! Idag har hon ätit antibiotika i fyra dagar och örat ser jättefint ut!
.
Nu ska jag ta tag i denna fredag... Snart HELG!!

torsdag 12 juli 2012

Ny bikini och sommarfräscha naglar...






.
Tog mig en reaspaningstripp på lunchen idag och hittade en söt bikini på HM. Köpte en ny förra året men mina bikinitrosor till den är spårlöst försvunna. Nu har ju inte solen varit framme allt för mycket den senaste tiden så det var inte hela världen att de var borta. Men semestern närmar sig och då tänker jag använda bikinin oavsett väder för är det semester så SKA man slappa på stranden!!! Passade på att köpa ett snyggt nagellack oxå. Ett härligt liteglittrigt rosa nagellack.
.

Tonårsdöttrar, frånvarande sol och bröllop....Ce




Cermony s/s dress Odd Molly




Snyggos!!! 

.
GodMorgon Torsdag!
.
Du har väl inte missat Odd Molly-butiken har 50% på allt i sin webshop (undantaget höstnyheter)!! Finns massor av fina fynd kvar.... Solglasögon tex. .. Tyvärr har ju solen valt att ta semester så ingen jätteanvändning just nu MEN när jag går på semester nästa vecka tycker jag solen ska börja jobba igen..
.
Jag är på jakt efter en klänning till bröllopet som vi ska på i september... Tycker att Cermony Dress från Odd Molly är supervacker och då klädkoden är KAVAJ så skullde den passa perfekt! 
.
Det är inte alltid lätt att vara mamma och absolut inte till tonårsdöttrar. Det stämmer VERKLIGEN när man säger att små barn - små problem , stora barn - stora problem. De vet hur de ska trigga, envisa som få och stört omöjliga att nå fram till när de sätter den sidan till. Till på köpet hormoner som spelar de ett spratt och saker som händer med kroppen. Kommer ihåg själv hur det var. Man förstod inte var alla känslorna kom ifrån. Och idag kan jag förstå hur mamma hade det när vi var tonåringar... Det tar på krafterna att tjata och gnata. Man känner sig som en urvriden disktrasa efter en dust med en tonåring.  Men kärleken till mina barn är oändlig!! Oavsett bråk eller ej så finns jag där oavsett!! DE ÄR MITT ALLT!! 
.
Regnet öser ner på utsidan och jag känner föga för att ge mig ut....Men jobbet kallar !!