fredag 31 augusti 2012

Lillskruttan cyklar!



Dimmig morgon-PW
GodMorgon min vän!
.
Kom precis in efter en härlig morgon-PW. Det är det absolut bästa sättet att starta dagen på (bortsett från att vakna upp brevid sin make och lillskrutt ;)).. Det var en dimmig PW med känsla av höst i luften.  Det kommer bli en var, sista augusti idag för när solen sprack igenom i slutet av PW:n värmde strålarna direkt...



Mina nya sköna skor har verkligen fått promenera denna sommar! Men de är dock inte lika sköna att springa i då jag tycker de är lite stumma så då blir det att använda löparskorna som jag har sedan innan. Tycker det är viktigt att ha en bra sko när man motionerar mycket! 


Igår när jag kom hem från jobbet så möttes jag av en härlig syn.. Lillskruttan hade lärt sig att cykla!!!! Maken hade tagit och hon hade gått ut och han frågade om de skulle ta av stödhjulen . Ja jag är en stor tjej nu, hade han fått till svar. Vips 5 minuter senare cyklade hon som ingenting! SÖTUNGE!!!
.
Nä nu måste jag skynda... 
.
HA EN GO FREDAG!

onsdag 29 augusti 2012

Tre favoriter från HM...



.
GodMorgon min vän!

Trött som få men hade ingen ro att sova ändå. Ledig dag idag då jag jobbar helgen och som vanligt kommer den gå till städ och tvätt. Känns som att man hela tiden ligger steget efter. Ikväll blir det PW och veckans utmaning. Du har väl inte missat UTMANINGEN inne hos goa Camilla??
.
NU är det höst va?? Eller näää lite tidigt! Men jag är allt bra sugen på att lägga undan allt vad sommar heter... Har inte varit den bästa sista månaden precis så nu gäller det att blicka framåt! Synd bara att man tappat några påvägen.....
I a f är jag ruggigt sugen på dessa tre plagg från HM... Kan kombineras med resten av garderoben hur mycket som helst och tillsammans är de klockrena! 
Har du lagt undan sommaren? Eller vill du förlänga den lite till??
.
Höres senare ! ♥

söndag 26 augusti 2012



Crazy family påväg....

GodMorgon min vän!
.
Vilken fantastisk dag vi hade på Liseberg igår... Väldans mycket folk var det där så köerna var låååånga men vad gör väl det när barnen håller humöret uppe ändå. Bara själva upplevelsen är ju fantastisk. Sen att man blir mer eller mindre ruinerad är ju en annan femma ;).  

Första........






Sista.....

Vi hade kanonväder fram till ca sju sen öppnade sig himlen. Jag sprang och köpte ponchos till hela familjen och det var inte bara jag som gjorde.....Liseberg blev blått.... Vid åtta gav vi upp efter en sista åkattraktion.. Vi tog ett stopp på vägen hem för kaffe och glass och....


...godisköp.. Jag och tjejerna kröp ner under varma filtar när vi kom hem och tittade på film och hade lördagsmys.
En riktigt bra lördag som jag tar med mig länge!
.
Idag ska jag röja i lillskruttans rum. Då och då är det välbehövligt att byta ut för att saker ska lekas med. Packa ner i lådor och packa upp från andra. Gammalt känns som nytt ;). I o f s är det kanske ett tecken på att barnen har alldeles för mycket leksaker ;). Sen blir det fotboll och en PW som ska klämmas in oxå.
.
Ha en go lördag min vän !

lördag 25 augusti 2012

Lovely Ledig Lördag!





Underbar utsikt på morgonens PW.

GodMorgon Lördag!!
.
Ledig lördag som startades med en PW. Idag blir det storstan och Liseberg till tjejernas stora glädje. Jag åker faktiskt ingenting och har aldrig gjort. Eller när jag var yngre åkte jag Lisebergsbanan och Flumrider men nä det är inget för mig. Blev upplurad i Balder för några år sedan. Det var en nära-döden-upplevelse vill jag lova. Jag blundade och skrek hela färden så svägerskan som satt brevis höll på att kissa på sig av allt skratt. I vanliga fall brukar jag och min bror vara barnvagnskörare och maken och svägerska åker för fulla muggar men idag är maken inte med ner så svägerskan får helt enkelt klara sig på egen hand..Eller just ..jag har en dotter som åker ALLT! 
Ska bli en rolig och trevlig dag med bästa sällskapet (bara maken hade varit med hade det varit perfekt).


Igår var det fotboll som stod på schemat och kvällen avslutades själv i soffan med ovan trevliga sällskap ;).... 
.
Ha en härlig lördag! Imorgon börjar makens väg mot -20... Jag ska peppa och vara med på träning och mat så det lär uppdateras här i bloggen. UTMANINGEN fortsätter och maken ska få hänga med på den oxå...
.

onsdag 22 augusti 2012

Njuter...

Finaste!
 .
Hej raringar!
.
Tar denna dagen i ett väldigt lugnt tempo. Städar lite, plockar lite, pratar lite med några vänner, mailar lite , handlar lite (mycket -veckohandling) men framförallt NJUTER jag i fulla drag av sista semesterdagen OCH av lillskruttan och hennes tokigheter. 
De växer så otroligt snabbt så det gäller att ta vara på tiden när de älskar att vara med sin mamma och pappa utan att vänner och pojkvänner lockar mer.
.

Underbara Gotland
.
Semestern blev allt annat än vad jag/vi planerat. De två första veckorna var UNDERBARA med sol, vänner och GOTLANDSRESAN! De två sista har innhållit tråkigheter som i make på sjukhus och dåliga besked. Men ett och annat bra har också skett och det väger ju upp lite! Det bästa är i a f att få vara hemma med våra älskade töser ♥
Under dessa veckor har jag lärt mig vilka som finns där oavsett och vilka som inte är det. 
.
.

Vänskap...






När vänskap rinner ut i sanden och inget längre håller den ihop då är det lika bra att släppa taget..




GodMorgon sista semesterdag!
.
Sista dagen på semestern idag och den bjuder givetvis på molnigt väder... Me då passar det bra att städa,fixa,dona, maila och planera. En fullspäckad höst väntar och det ska bli superkul! Ju mer att göra desto bättre trivs jag....
.
Fick du IKEA-katalogen igår?? Mycket fint och ett besök måste snart göras. Får kolla av kalendern helt enkelt då september är fyllt till bredden med jobb,fotboll,sälj,möhippa,bröllop,kalas,40-års fest och massa mer....
.
Var trött på mina hisssgardiner i vardagsrummet och i helgen inföskaffade jag snygga vita linnegardiner. Blev stilrent och snyggt! 
.
Måste börja ta bilder med systemkameran då kvaliten är USEL på Iphonen....
.
Ja just nu var det inte intressantare men jag inväntar två paket i dagarna som jag bara måste visa upp... I det ena ligger nåt till mig som jag suktat efter länge!
.

måndag 20 augusti 2012

Veckans utmaning!


.
GodMorgon vännen!
.
Dax för tredje veckan på Camillas utmaning. Intervallträningen TABATA ska köras. Ska bli riktigt kul med en ny utmaning .... Hänger du på?? Har precis kört min första omgång och det kändes vill jag lova! 
.
Sista veckan har varit händelsrik på både gott och ont. Just nu känns allt som ett urrburr. Varför ska saker och ting gå vår väg? Det som gått vägen är att jag kommer sälja underbara kläder till barn och mamma i höst! Härliga,mjuka,färglada och alldeles underbara kläder!
.
.
Idag är det skolstart för två av våra tjejer. Största tösen börjar först imorgon då hon kommer gå fotbollsskola i storstan.. Två tjejer hoppa upp ur sängen vid 07:00 och var ganska glada att sommarlovet var slut och alla kompisar skulle återses!
.
.
I slutet av september kommer Lindex samarbete med Missoni släppas i butik. Denna ljuvliga klänning bara MÅSTE jag ha till min lillskrutta. MÅSTE!
.
Ha en go dag vänner! ♥

torsdag 16 augusti 2012

Ett år äldre...



Smarrig hallontårta.

GodMorgon min vän!
.
Har du också vaknat upp till en solig och härlig dag?
.
Igår fyllde vår näst minsta 10 år. Hon firades med frukost på sängen och massa paket. Vi bakade tårta tillsammans jag och mitt fina födelsedagsbarn som vi skulle ta med in till sjukhuset och fira med pappa. Men vet ni vad - igår kom min make äntligen hem!!! Bästa present att pappa kom hem ( bortsett från de där Justin Bieber biljetterna som slår allt då ;))

Nybliven 10-åring i morgonrufs..

Vi åkte in och hämtade A efter lunch men innan det passade vi på att köra förbi stora köpcentrumet för lite shopping. Tänk vad lite shopping kan gör för humöret ibland ..



Lillskruttan fick nya "springskor" och de var ju tvugna att invigas på kvällskvisten. Storrasyrran tog med sig skruttan på en liten "joggingtur".


Det bjöds på en varm sommarkväll igår så vi passade på och gå ner och ta oss ett kvälsdopp. Eller rättare sagt barnen badade och vi tittade på.
.
Är du med i Camillas utmaning? Det är jag och superbra för att vara peppad! Igår blev det en PW på 70min samt veckans benövningar. 
.
Ha en go dag vänner ♥


tisdag 14 augusti 2012

Att leva på ♥




Vilket väder vi haft idag!!! Det får GÄRNA vara såhär minst en vecka till!! Och givetvis varje helg i aug/sep ;)...
.
Idag var det upp tidigt då det var dags för tandläkarbesök klockan 08:00. Det var riktigt skönt att komma igång i tid. När vi kom hem från tandläkaren tog jag mig en PW på 8km och givetvis utförde jag UTMANINGEN.


Klockan 11 var vi bjudna på lunch/bad/mys hos fina S och hennes syster B. Vilken dag det blev!!!!! Bus,bad,babbel och bara bäst!! Kommer leva på denna dag länge länge. TACK! ♥



Lillskruttan bada och bada....


...och vissa passade på att göra skönhetsbehandling i form av lerinpackning ;)... En dam som ska skrubbas ikväll vill jag lova!
.
Ha en härlig kväll ♥

söndag 12 augusti 2012

Fyndläge och premiär!





.
GodMorgon min vän!
.
Solen lyser från en klarblå himmel och jag tog mig ännu en sovmorgon...
Vaknade redan klockan sju och var på väg att gå upp för att ge mig ut på en PW men valde att stanna i sängen och titta på mina två yngsta döttrar som låg och sov så gott brevid mig.. Underbart vackra!
PW:n sparar jag till ikväll efter all fotboll. Får se om jag kanske får med mig någon dag.
.
Nu är det verkligen fyndläge på Odd Molly!!! Upp till 70% i OM:s egen webbutik sam i många andra webshopar med. OM a-onsilke camisole har jag sneglat på ett tag och nu är den på 70%....


.
Även timeout wrap cardigan har mina ögon fallit på och jag har även provat och provat. Nu är den på 50%. Så helt klart FYNDLÄGE!
.


.
På onsdag är det inte bara vår dotter som fyller 10år utan det är också premiär för MEANDI höst 2012!! Det lilla lilla man har fått se så ser det riktigt lovande ut! Älskar de kläderna till min dotter du de är mjuka,goa och i underbara färger! 
.
Nu ska barnen (som precis vaknat) få frukost... Höres senare!
.
P.s Igår fick jag världens finaste mail av en fantastisk människa!! TACK! ♥ D.s

lördag 11 augusti 2012

Mina tjejer! ♥

Underbart kort på en underbar tjej!

Mitt allt! Våra fyra fantastiska töser...
.
GodMorgon min vän!
.
Vilken sovmorgon det blev idag.. Vaknade halv tio! Jag brukar aldrig sova så länge. För många är det inget alls men när kroppen är van att gå upp runt fem halv sex när man jobbar är halv tio SOVMORGON! Kan det vara så att semesterlunken slagit till hårt eller är det så att jag har så mycket att tänka på att kroppen måste vila?
.
Igår så var vi inne och hälsade på maken. Han var trött och hade ont. De två yngsta var med och var jätteduktiga! Vi var hos honom tre timmar sedan hade han så ont så vi åkte för att låta honom försöka sova. När vi kom hem så tog jag mig en PW på 65 minuter. Så himla skönt för kroppen och skallen. PÅ kvällen grillade jag och tjejerna samt stora tösens pojkvän. Jag är INGEN grillmästare direkt men det blev riktigt gott faktiskt!! Haloumi och kotletter blev det och en god grönsallad, färskpotatis och två kalla såser. 
Jag är så himla glad att jag har mina underbara flickor. De är verkligen allt för mig. De gör att jag inte behöver känna mig så ensam nu när maken inte är hemma. För ensam märker jag att jag är. Jag har massvis med fina vänner runtom mig men få av dom finns där nu när man faktiskt behöver dom. Ibland är det där lilla som gör så mycket. 
.
Idag är det tävlingar här på byn som vi ska gå och kolla på tänkte jag. Det är sol ute och kroppen behöver varje solstråle den kan få. Ikväll blir det PW och sedan tänkte jag att tjejerna skulle få göra maten. Tacos brukar de älska att få göra själva. 
.
Ha en härlig lördag ♥ 

fredag 10 augusti 2012

Lite Odd och Lite Ork!



 GodMorgon Vännen!
.
Vaknade tidigt idag då jag skulle ge mig ut på en PW men till min förvåning REGNADE det!! de hade ju lovat SOL.... What!? Så nu skjuter jag min PW till ikväll och tar tag i en del måsten här på förmiddagen.
.
Har Odd Mollys fina Cermony Dress i silky white men efter sett söta Vivvi i sin i dark indigo igår så blev jag supersugen på en i den färgen oxå. LOVELY!!!
.


.
Sen har ju Lovely Knit kommit in i höstfägerna .. Underbara!!!! Dessa två skulle jag INTE tacka nej till. 
.
Maken ligger fortfarande kvar på sjukhuset. Vi vill ha hem honom nu. Jag försöker hålla humöret uppe men orken tryter. Jag försöker få honom på bra humör, tänka positivt och tänka i nya banor men det är inte lätt att vara mottaglig i den miljön det förstår jag....Men det är svårt att se på och försöka!! Älskar honom så och det gör så ont att se honom må dålig :(..
.
Nä nu får jag sätta fart här! 
.
Ha en go dag vännen ♥

torsdag 9 augusti 2012

Samvete....










Hej vännen!
.
Har precis satt mig ner en stund... Andas ut lite. Dagen har sprungit iväg....
5 km löprunda idag på morgonen. Tunga ben! Därefter åkte jag och tjejerna till stranden med svägerska och barnens kusiner.När vi kom hem väntade tvätt och ett alldeles för långt gräs samt middagen skulle lagas. Skulle velat åka in och hälsa på maken oxå men var är tiden?! Hur ska jag hinna få ihop allt? Samvetet drar i mig..Vara hemma med barnen och fixa det som behöver göras vs åk och hälsa på maken! Känns som att vad jag än gör blir det fel...... Håller tummarna HÅRT att maken snart är hemma igen. Saknar honom ENORMT!
.
Det var i alla fall skönt att vara på stranden idag. Dagarna där har inte varit överflödiga så det gäller att passa på! Ikväll när stora tjejen kommer hem från träningen ska vi tjejer ha en riktig ta-hand-om-oss-kväll... Ansiktsmask, fixa naglar, inpackning mm... SKA BLI LJUVLIGT!
.
Hoppas DU har haft en underbar sommardag ♥

onsdag 8 augusti 2012

Anja Pärsson...




Med Anja i öronen tog jag mig en 45 minuters PW idag på morgonen.Skönt väder men absolut ingen sommarvärme...Känns som att hösten är i antågande eller?
Har kommit in i ett riktigt bra stim när det gäller träningen. Inte ett dugg motigt att ta mig ut det ända kruxet är att jag har lite känningar baksida knä så istället för att jogga större delen av dagarna har jag valt att köra 50/50 av PW och löpning.


Vad mycket lättare det är att gå eller springa när man har nåt bra att lyssna på! 


Vi kollade på Wunderlust med bla Aniston och Åkerman igår kväll. Helt ok men det var nog tur att inte maken var med och såg för då hade han stängt av efter fem! Lillskruttan somnade på min arm och det är så mysigt att ha henne nära nära.
.
Nu väntar shopping. Vi har en blivande 10-åring nästa vecka. 
.

tisdag 7 augusti 2012

60 min PW med David Hellenius!



.
60 min PW , 50 armhävningar och 100 situps- CHECK!
Har som många andra fastnat för P1 och sommarpratarna.. Idag blev det David Hellenius.
Nu - TONFISKSALLAD.
Sen - filmtajm med mina flickor. Jennifer Anistons nya tror jag det får bli.
.
Ha en mysig tisdagkväll! ♥

Nytt fat ..






.
Köpte mig ett nytt fat idag att ha på köksbordet. Härlig dov rosa färg - me like!
.
Har precis kommit hem från maken och sjukhuset. De tror de hittat vad som är fel så nu hoppas vi att de även vet hur de ska medicinera honom. Det verkar som att han kommer få några kortisonsprutor ikväll i ryggen. Håller tummarna att vi är på rätt väg - inga gropar igen tack!
.
Nu ska jag snart ge mig ut i regnet och motionera... PW eller löpning det är frågan!?
.
Höres senare!

När man vet...


GodMorgon vännen!
.
Vad är det för konstigt väder vi har? Regn och sol, varmt och kallt. Denna sommaren har verkligen varit knasig!! Men idag gör det inget att det regnar. Jag känner inte för att åka till stranden, eller fika i nån park eller något annat socialt. Idag vill jag bara vara inne och fixa och dona.Möblera om? Byta gardiner? Vara kreativ! Behöver skingra tankarna.... Maken ligger inne IGEN! Hans värk i nacke och arm är enorm. Jävla skitolycka som hände förra hösten. Så mycket den ställt till med! Denna oro! Det är även i dessa lägena man vet vilka som är ens riktiga vänner, vilka som bryr sig! Och det är inte alltid de man förväntar sig.... Just nu väntar han på smärtenheten och jag hoppas innerligt att de hittar någon hjälp till honom nu! Så jobbigt att se nån man älskar ha så ont!
.
Tråkigt inlägg...
.
Kram till dig!

måndag 6 augusti 2012

Utmaning....



.
Godkväll vänner!!
.
Har precis varit ute och sprungit 5 km. Jag har nämligen antagit Camillas utmaning och denna vecka är det INGET SOCKER och röra sig minst 30 minuter 3 ggr/v. Motionen kommer inte bli några problem men sockret blir min STORA utmaning. Men jag har gett mig f-n på att jag ska klara det. Hänger du på???



Idag var lillskruttan på PIPPI humör och klädde ut sig . Hon blev dock irriterad av att hennes flätor inte stod rätt ut som Pippis gör. Jag har lovat henne att vi ska fixa med ståltråd imorgon.
.


Lunch hos goaste Johi har dagen bjudit på oxå. Och precis som jag har hon oxå antagit Camillas utmaning. Skönt att ha en vän på nära håll som peppar. Som alltid när vi är hos familjen i dt gula huset på landet är det supermysigt! Barnen leker för fulla muggar och vi mammor får prata i lugn och ro. Tack för idag vännen ♥
.
Nu blir det ett bad sen laddar vi för Sverige - Frankrike i handboll. HEJA SVERIGE!!!!

lördag 4 augusti 2012

Present och motion!



Mysig butik i Visby..



Ett varmt bad med doft av vanilj...
.
Hemkomna efter fantastiska dagar på Gotland. Barnen har badat busat badat busat! Vi har njutit av att slippa alla måsten! God mat och dryck, ingen stress, långa promenader,strandhäng,shopping och givetvis massa prat och skratt! Nästa år åker vi tillbaka underbar Gotland men då blir det minst en veck och vi kommer hyra ett hus. Längtar redan.....
Fick en present av maken som innehöll min favoritdoft vanilj och i form av badsalt! Ska bli underbart att ta ett varmt bad doftande vanilj..


Rödfejja!

Vi kom hem sent inatt men ändå hade jag svårt att sova ut idag på morgonen. Jag steg upp och åkte och storhandlade. Tömde sedan bilen,packade upp resväskorna, tvättade och städade huset. Effektiv förmiddag! Maken gav sig ut på en lång cykeltur med en kompis och när han kom hem bytte vi av i dörren och jag tog mig en 5 km löprunda. nu har vi precis ätit lunch och laddar för kvällen och party!

Ha en underbar lördag !