fredag 28 september 2012

DRÖMTÅRTA!



.
... en liten randig påse från Lindex.....
.



.
... med en söt kofta till lillskruttan! Missoni-plaggen på Lindex är ljuvliga men tyvärr blev det snabbt utplockat . Fick tag i en kofta till lillskruttan. Allt i 116 och uppåt slut i alla plagg :(. Till mig blev det en oversize tröja. Snyggt till jeans eller som klänning till grovstickade strumpor och stövlar.  
.



.
Jag och tjejerna fick ett bakryck i onsdags kväll. Mumsmums och drömtårta blev det. Lite kul var att i gårdagens SVERIGE BAKAR var det just drötårta som skulle bakas. Tyckte så synd om söta Nina som misslyckades och mislyckades och misslyckades med sin... Dt gjorde inte vi! Den blev ljuvligt god!
.

NU KÖR VI IGÅNG DENNA FREDAG!

onsdag 26 september 2012

Mimmi-tofs!







.
 Hej min vän!!
.
Onsdag och jag och lillskruttan är lediga. Vi har bara tagit det lugnt, jag har städat lite hon har spelat bolibompa på datorn och tittat lite på tv. Kom oss iväg och handla annars bara hemma. Jag ska snart ge mig ut på en välbehövlig PW. Har varken haft orken eller tiden till att motionera de senaste dagarna. Kroppen är trött och så är mitt huvud. Maken är äntligen på bättringsvägen och har vi tur kommer han hem till helgen!!
.
Satt och kollade runt lite efter roliga och lätta frisyrer att göra på tjejerna och hittade "mimmi-frisyren"... En tofs högt på huvudet som blir som en rosett. En annan favorit är "waterfall" som passar super på långt hår... Gillar att fläta mina tjejer men måste öva på att få den från ena sidan till den andra.. Är du duktig på frisyrer? Några tips på lätta uppsättningar?
.
Ha en go onsdag !
.
Ps. Håller tummarna att det finns lite Missoni-plagg kvar imorgon när jag ska titta förbi Lindex. Ds.

söndag 23 september 2012

PartyPatrullen!




Hej söndag!
.
Sitter med en stor kopp kaffe och bara tar det lugnt. Är lite trött idag då jag kom sent i säng i natt efter en mycket trevlig fest för vår vän Johan som fyllde 40 år igår. 
Var inne hos maken med nybakade cupcakes innan festen då vi tyckte han kunde få lite lördagsfeeling oxå. Inte det lättaste när man ligger på sjukhus men chokladcupcaksen gjorde iaf lite till.
.

.
PartyPatrullen var på plats och de vet hur de ska få igång publiken. Efter en stund stod alla på dansgolvet och dansade loss till "gamla godingar" och sjöng med så taket lyfte en liten bit.
.


.
Det var skönt att komma hem och krypa ner i en varm säng där den finaste ungen i världen låg och sov.  Det tog inte många sekunder efter att jag lagt huvudet på kudden tills jag sov. 
.
Höres senare !

lördag 22 september 2012

3 dagar kvar......

.
Godmorgon regninga lördag!
.
Så underbart skönt att sova ut idag! Går ju upp innan 06:00 VARJE dag i veckorna så att få sova till nio är rena LYXEN tycker jag. Medans busungarna sov vidare smög jag ner och drack en stor kopp kaffe och läste runt hos er. Tyst, lungt och en bra start på dagen! Skulle egentligen ha snörat på mig löparskorna men det regnar och blåser så jag gör det i eftermiddag innan vi ska iväg på kalas.
.
Snart är det dax!!! Nästa vecka släpps Lindex ny kollektion i samarbete med MISSONI! Jag har spanat in några saker jag som jag bara MÅSTE ha... Ska se om jag lyckas knipa dem! Tror du att det kommer bli drag efter plaggen?
.


.
Var och klippte mig på lunchen igår. Funderade på lugg men min frisörska tyckte inte alls det så jag gick på hennes linje. Hon jämnade till mina längder, kliptte bort det slitna och klippte in där fram Superdupernöjd!!! Och så hade hon i MAROCKAN OIL light - my gooooooood va fin lyster det blev. MÅSTE HA! Lighten är framtagen för de som har lite finare och tunnare hårstrå då den vanliga oljan blir för tung.
.


.
Har tränat två dagar denna vecka då tiden inte har räckt till. Idag blir det ut igen och även imorgon så 4 ggr/vecka får jag vara nöjd med. Det är mitt mål ox men som jag är funtad så måste jag alltid prestera bättre än mitt mål så 5 gånger hade varit bättre..hihih...
.
Nu ska jag baka cuåcakes som ska följa med in till maken ♥
.
Ha en go lördag vännen ♥

onsdag 19 september 2012

På min önskelista!

1.

2.

3.

4.
.
Hej vännen min!
.
Precis hemkommen efter en dag i Göteborg och på Sahlgrenska med maken. Inte är vi klokare än innan vi for ner och bemötandet där nere var under all kritik. Fy vad man känner sig liten och maktlös när man är sjuk eller har en sjuk närstående. Usch vill inte tänka på denna dag!
.
Åååå vad mycket det är jag vill ha från hösten Odd Molly! Dessa fyra ovan är to die for!!!! Den första och andra måste bara få flytta hit!!! KÄRLEK!!! Underbart att få vara ytlig efter en riktig skitdag!
.
Nu ska jag och tjejerna mysa och äta chokladpudding ♥ 

söndag 16 september 2012

Vackert ♥




.
GodMorgon min vän!
.
Vaknade upp alldeles för tidigt då jag kom sent i säng. Det är grått och trist ute och det är ungefär så jag känner mig idag också. Saknaden efter maken är enorm och jag blir så frustrerad över att de inte hittar vad som orsakar denna smärta! Om inget händer inom ett par dagar kommer vi att byta sjukhus för att få bättre hjälp. En vecka har han legat inne u och det är NIONDE gången han är inne för samma sak. Förra gången två veckor, gången innan det en vecka. VARFÖR HITTAR DE INGET!? 
.


Jag minns hur nervös jag var...

Igår var jag på bröllop och det blev en dag jag sent ska glömma. Det började med att jag i god tid körde mot kyrkan. En kyrka jag aldrig varit i innan och inte heller området. Jag slog in på GPS:en och körde. När jag var framme enligt GPS:en var där ingen kyrka. Frågade några som kom gående och de förklara vägen . TILL FEL KYRKA!! Bara att vända. Klockan ticade på. Frågade en gång till och körde enligt deras instruktioner. Men de misssa den lilla detaljen att det var HÖGER i rondellen och inte RAKT FRAM så efter en bra stunds körande började jag ana att jag var helt fel!!! Ringde vännen H som också var dagens toastmaster. INGET SVAR! Panik!! Nu var det bara fem minuter kvar!!! Ringde vännen L som förklarade vägen. Sladdade in på kyrkans parkering 1 minut efter att bröllopet skulle börja.  Självklart hade brudparet väntat in mig och ni kan ju själva gissa hur många blickar som vändes mot mig när jag stressad, högröd och svettig kom in i kyrkan....VILKEN PÄRS!!!

Choklad är aldrig fel!

Efter kyrkan var det dags att bege sig till festlokalen. Vännen L åkte med mig och tog på sig kartläsandet. Och det gick KÄPPRÄTT åt SKOGEN!! Jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på mycket länge! Vi körde fel och fel och fel och hamnade på en privat gård mitt ute i skogen! Ut igen på stora vägen. Jag höll ite direkt hastigheten och var gott stressad när L säger - DET LIGGER EN POLISBIL I RÖVEN PÅ OSS!!!..VAAAAAA!!??? Jag vet inte hur snabbt jag kört!!! Hjärtat i halsgropen och några nervpirrande minuter innan polisbilen svicha förbi och fortsatte UTAN att stanna oss. PHU!!! Tillslut hitta vi fram och minuten senare körde brudparets bil upp på gårdspaln... Jag och L coola som få med ett smile på läpparna! VILKEN DAG! 
.
Brudparet var vackert, maten ljuvlig och toastmasterparet var fantastiska. 
En dag att minnas ♥

lördag 15 september 2012






GodMorgon LÖRDAG!
.
Idag är det ingen vanlig dag utan idag ska min vän och chef gifta sig med sin Maria ♥
Vilken otrolig tur de har med vädret. Igår blåste det storm och regnet stod som spön i backen, idag är det strålande solsken och vinden har lagt sig.
.
Inhandlade det sista för bröllopet igår på lunchen.
Blev ett par klassiska svarta.
Nu återstår det att se hur jag ska klara av en hel dag i höga klackar.....


.
Startade dagen med en PW i frisk härlig höstluft. Nu är det dax att gör mig iordning för bröllopet. Naglar som ska målas, ben som ska rakas, hår som ska fixas mm mm mm..... Vill man bli fin tar det tid ;)
.
Höres senare !

torsdag 13 september 2012

Dax att tända i kamin....

 .
Hej min vän!
.
Dagarna rasar fram i en faslig fart och jag har riktigt svårt att hänga med! En pausknapp hade suttit fint!
Maken ligger fortfarande inne och blir bara sämre och sämre. Det är så fruktansvärt frustrerande att de inte hittar vad som orsakar denna smärta och förlamning! Vi saknar honom något oehört här hemma och det skulle vara skönt att kunna stoppa det verkliga livet lite och kunna vara hos honom hela tiden men det går ju tyvärr inte!!
Är så otroligt tacksam över era fina ord här i bloggen, underbara sms, mail,besök, blomsterbukett och hjälp!
Ikväll när jag jobbar så ska barnen hem till våra vänner M och A på middag så att de slipper fixa med det själva! Det värmer massor!
.

.
Det känns att hösten är här. Kalla kvällar som gör att man vill krypa in under en varm filt och tända en brasa i kamin. Tänkte jag skulle piffa upp runt vår kamin och hittade dessa underbara bilder för inspiration. Visst är hösten en härlig årstid då man kan tända massor av ljus och bara mysa!!! Sen att det är kallt ute tycker jag inte är riktigt lika mysigt dock .. HATAR KYLA!
.
Ha en underbar dag vännen ♥

söndag 9 september 2012

Livspussel....


 .
GodMorgon min vän!
.
Denna helgen blev inte riktig vad vi tänkt oss... Efter en lugn fredag och en lugn lördagsmorgon vändes allt då maken åter igen blev riktigt dålig och fick åka in akut med ambulans till sjukhuset. Det är NIONDE gången han åker in nu för fruktansvärda smärtor i nacke och rygg samt att det låser sig och höger sida blir förlamad! Vi vet varför hans högerarm har nedsattfunktion (krossade muskler) men läkarna hittar inte orsaken till låsningarna,förlamningen och den hemska smärtan. Det här tär på oss alla och jag är så arg på den där crossolyckan som hände i oktober förra året!!
Det är inte lätt att få ihop livspusslet och idag gäller det att pussla ett 1000-bitars!! Men det får gå det med!
.


Ska åka in till maken nu och för att känna mig lite piggare gör jag det som funkar lite iaf och det är att ta på sig lite fina kläder. Ibland är det skönt att det ytliga kan få en att må bättre och just idag är det så!
Kofta och klänning från Odd Molly - me like!
.
Höres senare vännen! ♥

lördag 8 september 2012

CELSIUS!





.
Köpte Celcius igår för att se om jag kände mig piggare under träning. Drack en innan gårdagens löprunda men kände nada skillnad! Har du provat Celsius?? Vad tyckte du??
.

Spårat ur....



Finaste ungen på gymnastik..

Hej min vän!!

Jag har tillfälligt spårat ur och allt runtomkring tog så mycket tid att jag kände att jag inte hade orken över till bloggen... Men nu är jag tillbaka och tror att jag hamnat i rätt spår igen. Det känns i a f så. 
.
Igår var det dax för höstens gymnastik för lillskruttan att dra igång. Hon är så gullig då hon snappar upp massor ifrån sina syrror. Hon var bara tvungen att ha ett band i håret som storasyrran ha när hon spelar fotboll. GULLUNGE!


Lillskruttan tyckte mamsen behövde en megakram efter löprundan.
.
Nu när jag inte haft tid med bloggen under ett par veckor har den ändå funnits där i tankarna. VAD vill DU läsa om och VAD för blogg vill jag att det ska vara?? Jag tränar mycket och det tar upp en stor del av mitt liv, likaså fotboll. Jag älskar ju också att shoppa kläder till mig och barnen. 
.


Lillbus i nya kläder...

Barnkläder till lillskruttan är absolut det roligaste att handla. Så jag har förenat nytta med nöje och åker nu runt med den STORA turkosa väskan och säljer barnkläder när tid och utrymme finns (den hittar man mer än gärna för sådana trevligheter).
.
NU  - en STOR kopp kaffe! Höres senare ♥