torsdag 29 november 2012

GRÅTT!


.
Godmorgon min vän!
.
Trodde jag skulle vakna upp till ett vitt täcke av snö ute men ICKE! Här fortsätter det att vara grått!
Grått är det i mitt sinne också just nu... Trots en kanontrevlig glöggkväll här hos mig igår med goa vänner så slutade den riktigt kasst! Okänsliga människor är bland det värsta jag vet! Hoppa på sådana som redan ligger är än värre... Men men .. Vi är vana nu efter ett par år med riktigt oflyt så detta blir ännu ett hinder på vägen.. Hade varit skönt om hindrena tog slut någon gång bara. Det är inte mycket kvar av den där orken.....
.
Satt och kollade runt på olika spa i närheten av oss. Skulle så gärna vilja ta med mig maken och bara få vara en dag tillsammans. Han behöver det för livet är inte rättvist mot honom just nu! VI behöver det! Helst av allt skulle jag vilja åka till London men då behöver man ju en REJÄL shoppingkassa att ta u så det kanske får vänta till efter jul och nyår när den dyraste perioden på året är över.
.
Det blir kallare och kallare ute och jag blir mer och mer sugen på ANCHOHUMA JACKET från Odd Molly. Såg en tjej i den oranga igår och den var verkligen to die for!!!! Måste gå och prova den på lunchen idag! 
.
Nu ska jag leta fram lite julstjärnor ..
.

söndag 25 november 2012

Delade meningar....:)

 .
HEJ MIN VÄN!
.
Hoppas allt är bra med dig denna gråa, regniga och småruggiga söndag. Idag har jag jobbat min sista söndag och helg detta år....OCH...NÄSTA ÅR!! Jag kommer att byta tjänst och den nya innebär INGA kvällar och INGA helger. Så otroligt skönt!!
.
Förra året var det jag som bestämde hur vår gran skulle se ut. 
.
 .
Silver och vitt var det enda som fick förekomma... Allldelses perfekt tyckte jag. Maken däremot tyckte det var lite lite färglöst och i ett svagt ögonblick så lovade jag att han skulle få stå för JULGRAN 2012... 
.

.
Dum nog så trodde jag att han helt enkelt skulle glömma bort det till år men ICKA SA NICKE! Julgranspyntet är inhandlat och det är allt annat än vitt och silver... Var det här ska sluta lovar jag att visa närmare jul ;)
.
Nu ska jag hälla upp en stor kopp kaffe, tända i kamin och sätta mig under ett varmt täcke i soffan .. Ha en härlig söndagkväll ♥

torsdag 22 november 2012

Tagga ner Fru Lycklig!



.
Det är långt mellan gångerna här nu men jag har inte riktigt vetat hur jag vill ha det!
När jag började blogga så handlade min blogg mycket om OddMolly , mode i övrigt med lite personlig touch men ju längre jag bloggat desto mer yvig har den blivit. Jag vet inte riktigt hur personlig jag vill vara men samtidigt gillar jag inte själv att läsa ytliga bloggar.
Bloggen är ett andningshål i många lägen och INTE ett liv på rosaskimrande moln!

Men visst är det så när man läser runt ute bland de större bloggarna och även ganska många mindre att livet är en dans på rosor! Barnen är perfekta, hemmen är kliniska och alla klär sig i nya kläder VARJE dag. Man reser 10ggr/år , spa var och varannan helg, Sthlms-tripp med hotellnatt minst 2ggr/månad, tjejkvällar varje vecka mm mm...Hur har folk råd och tid ??? Jag jobbar heltid med en bra lön men jag har absolut varken råd eller tid med alla dessa saker!!!
.
Vår familj har haft ett tufft år då maken för lite mer än ett år sedan var med i en crossolycka. Ett tufft år både ekonomiskt och känslomässigt. Vi har bråkat ,gråtit, gapat och skrikigt på varandara. Vi har sagt ord som vi inte menar. Men det här året har också fått oss att inse att vi är otroligt rika. Rika på fyra underbara barn, ett hem och VARANDRA.

LIVET  ÄR INTE ETT ROSA SKIMMER UTAN EN BERGOCHDALBANA.....
.
Det finns bloggar som ÄR precis sådär härligt ärliga och som jag läser varje dag.. 

.
Jag vet nu vad jag vill skriva om och det är UTAN filter...  
.
Höres senare mina vänner ♥

söndag 18 november 2012

Hiss eller diss?





Hej min vän!
.
Fick hem min snygga Hilary Jacket från LoveForever.. Vad tycker DU?? Hiss eller diss? Behålla eller åka tillbaka??  

Är inte detta den perfekta skon till julens festligheter? JO DET ÄR DET!! Så så snygg och står med stora bokstäver K O M  O C H  K Ö P   M I G ! ! Ser du det också?


Söndag och helgen har sprungit förbi i en faslig fart som vanligt! Lillskruttan var på kalas igår. Lockade hennes hår....


.. ljuvliga lockar på en söt liten tjej! Under tiden så tog jag och maken oss en PW . Så skönt om än lite kallt i vinden. Men det är helt galet att det är saama temperatur i november som det varit i sommar!! Ska vi ligga på 10 grader året runt nu ? ;) . På kvällen blev det en spontanfest med goa vänner. Vi spelade musik och pratade långt in på småtimmarna så denna mamman är lite trött idag ...
.
Idag blir det en lugn dag hemma med lite tvätt, få i ordning i vår garderob och en PW.. Vad ska du hitta på?


söndag 11 november 2012

När dagen inte blir som man tänkt sig...




Hej söndag!
.
Farsdag idag och det finns många härliga pappor där ute! En av dom är min man, barnens PAPPA som är den bästa pappan i världen. Vad glad och lycklig jag är att jag träffade just honom så våra tjejer fick världens bästa pappa!
.
Igår spenderade vi halva dagen i sporthallen och fotboll. När vi kom hem så var det middagsdax innan alla barnen + kompisar/pojkvän skulle iväg på olika håll.... Och så oxå maken .. Så jag och lillskruttan blev ensamma igår kväll, inte riktigt vad jag tänkt mig. Så det blev en lugn lördag i Tv-soffan med ipaden i knät och en gosig tjej vid sidan.
.



.
Har hittat min absoluta favorit!!! Snyggaste ever!!! Boots från Sendra som finns hos Millami . Vill ha! Måste ha! Alldeles för dyr!
.
Nu är det dags att fixa FARSDAGSFRUKOST!
.
See ya!

lördag 10 november 2012

Nordljus ♥ Love Forever

.
Hej min vän!
.
Lång och välbehövlig frånvaro från bloggen. Överöst av jobb och sjuk make har gjort att jag helt enkelt fått lägga den på is. Men nu är jag tillbaka ... Hoppas att DU är kvar!
.
Har du sett att Nordljus har fin fin rea på Love Forever?? Jag har länge suktat efter denna snygga jacka, Hilary Jacket, och kunde inte låta bli att klicka hem den. 50% rabatt är ju inte helt fy skam ;).
.
Vi närmar oss juletider med stormsteg och allt vad det innebär med julbord, glöggmingel och julshopping. ÄLSKAR DENNA ÅRSTID!! Och bästa är att man får umgås massor med familj och vänner...
.
Två fina klänningar att använda vid festligheter är dessa finingar från Lindex.. Rena fyndet!! 199.-!!!
.


.
Hade jag passat i rött hade denna varit given..
.

 .
Nu är det dax för frukost och sedan en dag i sporthallen med fotboll - ME LIKE!
.
Höres senare ♥