söndag 11 augusti 2013

Kniiiiiiiippppppppp!!!

Inte så mycket kniiiiiiip alá 80-talet...

Utan mer intervaller,löpning och styrka....
Hej min vän!!

Längesedan sist minst sagt! Jag hade bestämt mig för att sluta blogga. Noll lust och inget att skriva om kändes det som. MEN.... Här är jag dock med ett litet nytt upplägg. Bloggen kommer i fortsättningen handla mestadels om träning och kost. Ett och annat klädköp kommer nog att smygas in..

Kommer heller ej vara så privat som jag varit. Det är MÅNGA som gottar sig i andras olycka och försöker sänka när det går bra för någon. Tom "nära" vänner har utnyttjat situationer och from nu så ger jag dom inte det eller någon annan heller för den delen!

Det går riktigt bra med träningen nu och jag har ett bra flyt i den. Jag och maken springer ca 3ggr i veckan tillsammans och de andra dagarna tränar jag oftast styrka. En vilodag i veckan måste man minst ha och det försöker jag hålla stenhårt på!
Ibland kan man ha svårt att hitta tid till träningen men det gäller att prioritera OCH planera. Träningen är en del av min vardag och ett måste om jag ska funka.

När det kommer till kosten så kommer vi efter vår stundande Turkietresa börja äta proteinpulver. Jag äter inte efter någon särskild "metod" men använder mig av appen ShapeUp för att hålla koll på kalorierna. Kolhydrater försöker jag äta så lite som möjligt och sötsaker håller vi till helegn (om det ska vara något alls)


Hoppas du vill hänga med framåt även om bloggen ändrat lite på inriktningen...