måndag 29 december 2014

Min lilla hörna..


Hej sista veckan på 2014!

Idag har dagen sprungit förbi.. Dagen har ägnats åt allt som lagts åt sidan under julen.. Dessutom passade jag på att städa bort julen när jag ändå var på g 😊

Rensade mitt skrivbord och gillar när det är ordning och reda! Ibland känns det som jag är den enda i vår familj som fått den genen 😂

Imorgon väntar jobb och efter fortsätter jakten på NYÅRSKLÄNNING !! Ghaaa nu är det bråttom 😱😱

Ha en go söndag!

söndag 28 december 2014

Godmorgon kalla söndag!



Godmorgon min vän!

Klockan är snart halv tolv och resten av familjen ligger forfarande och sover 😱😋
Själv har jag varit uppe och resan hunnit med massor!! Nu satte jag mig ner en stund för att njuta av en kopp kaffe (älskar älskar älskar kaffe) .

Här hemma är det tyvärr sjukstuga .. Så det blir till att stanna inne några dagar till för några av familjemedlemmarna så de är pigga på nyårsafton.

Jag och näst yngsta dottern åkte in till vårt köpcentrum igår för en mysig eftermiddag med shopping och fika. Var ute efter en nyårsklänning men åkte hem utan😳  kassarna fylldes istället med inredning - inte så dumt det heller!

Idag blir det hemmafix och ikväll är det fotbollscup för näst äldsta som väntar. 

Ha en go söndag! 

lördag 27 december 2014

Lily and Rose


Sååå fina!! Jag har suktat ett tag efter dessa finingar! Nu är de på väg till mig.. Nu är det bara nyårsklänningen kvar 😜

fredag 26 december 2014

Snart 2015!




Godmorgon Lördag!

Vaknade av att larmet på telefonen , glömt att stänga av det trots att jag är ledig. Svårt att somna om så lika bra att gå upp. Hoppades på att det skulle vara vitt ute på marken men här har det bara kommit snöslask inatt. Har du snö hos dig?

Snart 2015 - kommer säkert bli lika händelserikt som 2014. 2014 som varit som en gott&blandat påse med några godbitar och några som hellre skull slängas.

Det största och bästa för mig är att jag nått ett mål jag haft karriärsmässigt i 4 år. I maj blev jag VARUHUSCHEF  - vad blir mitt nästa mål?

2014 har varit ett riktigt träningsår för hela familjen. Vi tränar mycket tillsammans vilket har gjort att vi inte tappat lusten. Mest stolt är jag över makens prestation - han har gått ner minst 15kg!

Mindre roliga saker kan vi ta en annan gång...

Nähä ,nu ska jag kicka igång denna dagen.. Skulle egentligen varit till våra vänner M & M ikväll men make. Är sjuk så det blir till att ställa in. 
Så det blir lite shopping med näst yngsta, träning, fix hemma och en lugn kväll med go mat...

Höres lite senare !