Denna boken fick vi hem igår.....oj oj oj vilken supergod mat det är i den!!! From måndag ska vi följa veckomatsedeln som finns i.....8 v framåt planerade med allt från köttfärssås med zuccihinispagetti till dilltorsk med skirat smör och blomkålspotatis.....
Boken innehåller inte bara goa maträtter utan även smarriga efterrätter.....Tänkte bjuda på en..
.
Choklasmousse med hackad mörk choklad och hallon
3ägg
200g hallon
1msk honung
150g mörk choklad att smälta
4msk vispgrädde
50g mörk choklad att hacka
100g hallon
2dl vispgrädde till servering
* Separera äggulor och äggvitor. Vispa vitorna till hårt skum.
* Blanda äggulor med hallon och honung i en separat bunke.
* HAcka och smält chokladen över vattenbad.
* Häll den smälta chokladen i hallonsmeten och vänd sedan in i äggvitorna med hjälp av en slickepott. Blanda till sist in vispgrädde.
* Varva chokladsmeten med hackad choklad i glas eller skålar.
* Låt stå kallt i minst 2h. Servera med vispgrädde och hallon.
.
Efter 2 dagar på spa och konferans var det skönt att komma hem....Längtar massor efter familjen samtidigt som det är trevligt att umgås med goa arbetskamrater.
.
Ha en go kväll! ♥
Det verkade vara ett smarrigt recept.Vad skönt med spa och konferens.men det är väl som alltid.Borta bra men hemma bäst....Ha en mysig kväll Kram Rita ♥
SvaraRaderaDen boken köpte vi också för ett par veckor sen. Härlig inspiration!
SvaraRaderaKram från V
Tack för bra boktips! Ska kolla detta, spännande att testa! Mums vad gott det låter...oj oj..;)
SvaraRaderaKram
Adela
Vilket smarrigt recept!! Inga problem att följa LCHF när man får äta sådant gott :) Skämt och sido, intressant bok, kört hårt nu och lycka till!!
SvaraRaderaHoppas du haft en bra dag min vän
Kramar Bella
Tackar för boktipset och jag hoppas du ger lite feedback under eran LCHF-resa. :)
SvaraRaderaKram