lördag 27 april 2013

Aj aj aj!




HEJ MIN VÄN!

Vaknade redan 04:30 av att alarmet satte igång... Ghaaaa va klumpigt att glömma stänga av en ledig dag! Hade fruktansvärt ont i min arm så det var omöjligt att somna om.
Armen har blivit sämre igen och jag har bara mig själv att skylla! Ledig i torsdags och jag vilade armen. Jobb igår och träning gjorde att överansträngde armen och den är jättesvullen och värker. Idag får jag försöka vila så gott det går.

Körde ett riktigt bra konditionspass igår med intervaller och därefter ett benpass. Så himla gott efter när man tar i så att musklerna skakar!


Ska snart iväg på fotboll med stora tjejen men först frukost...

HÖRES SENARE!

onsdag 24 april 2013

Överansträngd...




Hej kära ni!

Vaknade inatt av att jag hade fruktansvärt ont i armen. Trodde jag hade legat illa så jag la ner armen men värken fortsatte. Hade så ont att jag hade svårt att sova. När jag väl steg upp så såg jag att armbågen var röd,varm och svullen. AJ! Åkte till jobbet och det gjorde bara mer och mer ont. Mina kollergor tyckte jag skulle kolla upp det då det kunde vara bakterier som kommit in i ett litet sår och sällt till det. Ringde vårdcentralen och fick en tid efter jobbet. Inflammation i armbågen led domen :(..Troligen från lite för mycket träning de senaste veckorna. Så nu ska jag vila armen minst en vecka innan jag får börja anstränga den igen. Så nu blir det inga träningsmoment där jag behöver ta i med armarna den närmaste tiden så jag får helt enkelt träna ben och mage.

Grått och trist ute. Snart dax att åka en runda till det stora shoppingcentrat och shoppa födelsedagspresenter..

tisdag 23 april 2013

Ghaaa..






Phu!! Vilken dag!! Stress stress stress... Känner mig frustrerad av att inte hinna med.. Men imorgon är en ny dag ... Vilodag från träningen idag var ett måste!




Gårdagens pass blev mycket kondition som avslutades med mage och rygg. Tränade med en av mina gamla fotbollstjejer och tiden bara sprang iväg! Vilodag idag som sagt och imorgon blir det ett benpass...




Snyggaste jeansen !! Please White Trash ... Älskar!!!!


Nu blir det snart sängen .. ♥

Posted using BlogPress from my iPhone

söndag 21 april 2013

Rygg, axlar mage...






Wow! Nu har verkligen våren kommit med besked (låter bli att kolla väderprognosen framåt)!! Solen strålar ute från en klarblå himmel och jag har ägnat förmiddagen till att putsa fönster och tvätta bilen (två typiska nu-är-våren-här-tecken). Härligt att det är varmare ute tycker en fryslort som jag!

Igår körde jag och maken ett axel/ryggpass på gymmet. Känns idag kan jag lova. Började träningen med "backträning" på löpbandet i 30 minuter för att sedan träna vikter/maskiner med maken.


Vi försöker utesluta kolhydrater till största del (har en fridag i veckan) och det finns många bra bloggar att hämta inspitration ifrån. Idag bestod frukosten  av turkisk yoghurt, vaniljpulver och blåbär samt två kokta ägg och ne kopp kaffe.


Efter lunch var det dax för ett pass igen. Först 20 minuter intervaller sedan fick magen sig en omgång.

Nu ska vi på fotboll så höres senare!


lördag 20 april 2013

Tillbaka i en ny tappning!




Hej kära bloggvänner!!

Längesedan jag var här inne. Jag har velat fram och tillbaka om jag ska lägga ner helt eller vad jag ska göra .. NU har jag bestämt mig. Min blogg kommer få sig en lite makeover när det kommer till innehåll.. Den kommer till största delen handla om träning och kost med en touch av mode och inredning. Dock efter många käftsmällar kommer jag att utesluta en hel del personligt. 

Efter att ha haft en sommar och höst full med pw och löpning bestämde jag mig för att börja träna på gym. Jag har inte gjort det så mycket innan utan hållt mig till gruppass eller just då pw/löpning. Börjar alltid gympasset med kondition (intervaller/pw/löpning) därefter inriktar jag mig på en muskelgrupp,
Igår körde vi bröst. Tränade med maken och vi pushar verkligen varandra till att orka liiiiite mer. En skön känsla efter när man tagit ut sig lite mer än vad man egentligen tror sig orka.

Till lunch igår hade vi LCHF-burgare med hemmagjord dressing och till kvällen åt vi skaldjur med aioli. 

Nu ska jag snart väcka maken så vi kan bege oss till gymmet...



I eftermiddag väntar fotboll och ett besök på Sportshopen... Nya träningskläder ska inhandlas samt att vi ska kika efter en födelsedagspresent näst äldsta dottern önskar sig men som vi inte hittat ännu. Håller tummarna att "rätt" finns på Sportshopen.

Glad att vara tillbaka :)

Höres senare ♥