tisdag 25 juni 2013

Tips på bra restauranger i London!


Hej min vän!

Herre vilken hektisk dag jag hade igår!! Semester vill jag inte direkt kalla det just nu. Vårdcentralen med lillskruttan och stora dottern. Medicin till lillans krupp och en stor tjej som blev av med en vårta på knät. Hon var inte beredd på att det skulle göras på direkten men läkaren opererade bort den på en gång. Så nu är det gjort och Felicia som trodde att det skulle göra gudarsont tyckte det gick hur bra somhelst! Mamman i den här familjen är dock inte mycket att hänga i granen när det kommer till att hålla handen när det ska tas spruta, skäras och sys... Hua!!!
Efter det stod besiktning på schemat, hämta pass, lämna in kryckor, lämna på träning, handla resväska , apoteket mm mm... Det var skönt att komma hem kl 19 efter en hel dag borta och sätta sig i soffan 2 minuter innan det var dax för att laga mat och hänga tvätt. Ja ja vad vore väl en dag på slottet ;)

Nu behöver jag din hjälp!!! Tips på bra restauranger i London. Har fått ett tips på en riktigt bra mexikansk restaurang som bara MÅSTE besökas. Benito´s Hat ska vara too die for!



Har du varit där??? Behöver massa tips då det är första gången i London för alla i sällskapet :)

Nu handla mat sedan träning...

Höres senare!

10 kommentarer:

  1. Det kommer ett mejl med lite restauranger till dig under dagen

    <3 Kram sis

    SvaraRadera
  2. Har tyvärr inte så många bra restaurangtips när det gäller London. Har ju bott där 1 år och varit där flera gånger som turist efter det. Och som au-pair blev det inte så mycket kulinariska upplevelser. Generellt är väl inte London direkt känd som någon matstad men det handlar nog mer om att vill man äta gott vilket man absolut kan så får man punga ut ordentligt. Här är en länk till vettiga ställen dock:

    http://www.reseguiden.se/reseguider/at-gott-i-london-4766

    Men mitt tips är BEKVÄMA SKOR! Det jag älskar med London är att man kan promenera mellan de stora sevärdigheterna. Vilket jag misstänker att ni vill se. Man kan börja på Oxford street, gå hela vägen via Bond Street ner till Hyde park och Hyde park corner. Strosa genom Hyde Park och vidare mot Harrods vid Knightsbridge. Tillbaka mot Buckingham palace, vaktbyte, vidare i parkerna, mot Westminster - Houses of Parliament och Big Ben, London Eye, Westminster Abbey och fortsätta Whitehall och passera 10 Downing Street upp till Trafalgar Square. Där går man vidare till Piccadilly och har gjort en stor del av Londons kända sevärdigheter. Så som sagt... bra skor. Hoppas ni får det toppen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack så hemskt mycket för tipsen!!!

      Hoppas på att hitta några pärlor när det kommer till resturanger :)

      KRAM

      Radera
  3. Längs med Charlotte Street finns många bra restauranter.....t-banestation Goodge Street.
    Zizzi italienskt....Navarro-spanskt.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  4. Jisses, det där lät inte som en semesterdag, men ändå skönt att göra bort alla måsten :)

    Tyvärr har jag inga Londontips att dela med mig av, men ser att du fått en del ovan så jag hoppas ni hittar trevliga restauranger med god mat!

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  5. Å jag vet ju inte var ni ska vara i London, men det finns en indisk restaurang på Kensington high street som heter Zaika som är fantastiskt bra. Underbar mat. http://www.zaika-restaurant.com

    TGIF i närheten av Covent Garden är bra om du vill ha hamburgare, en köttbit och pommes eller ribs tex. Runt Covent Garden finns också en hel del bra butiker och Covent garden i sig självt är väl värt ett besök.

    Hoppas ni får en riktigt härlig resa!!!

    Kram!!!

    SvaraRadera

♥ Älskar kommentarer ♥