torsdag 20 maj 2010

Rea....NICE!

Paradiset....
.
Vilken värme vi har här idag....Redan när jag gick upp vid halv sex hade termometern passerat 20-sträcket...Härligt!!! Är sommaren här eller är det bara tillfälligt besök?
.
Håller precis på med slutspurten på mitt gamla jobb för att snart påbörja nya utmaningar på mitt nya...ska bli superkul! Dock tar det på krafterna och då är det skönt att kunna ta en fika med vänner och bara tänka på annat...Fylla på energi!
.
Igår blev det fika ute i det underbara vädret med söta E och hennes busar...på kvällen fick jag snabbvisit av goa A som ville ha hjälp med tapetval...Kommer bli så snyggt!! Det jobbiga när man hjälper andra med sådana grejer är att man vill ha nytt nytt nytt ;)
.
Ha en underbar dag i det härliga vädret!
.
♥ ♥
.
Ps. Missa inte den stora OM-rean på Bluelavn....D.s

4 kommentarer:

  1. Åh så härligt det låter...
    Alla verkar ha fint väder utom vi:-(
    Ingen sol alls...Ja, igår hade lite sol en stund på senare eftermiddagen bara..
    Vilken läcker klänning du visade i inlägget under!
    Var hittade du den?
    SOMRIG som bara den:-)
    Nu måste jag fortsätta jobba, kraam

    SvaraRadera
  2. Det är lite kvavt men ändå kyligt på morgonen här nere i Skåne. Inte den där härliga sommarvärmen som infunnit sig ännu. Trist. Men härligt att den kommit till några ställen i detta avlånga land. :)
    Skoj med nya jobbet. :)

    SvaraRadera
  3. Här har också varit underbar värme idag;) Så skönt! Vad spännande med nytt jobb! Tack för tips om rean=)

    Kram
    Adela

    SvaraRadera
  4. Visst har det varit varmt idag... Riktigt kvavt till och med så det var nästan skönt att det kommit en och annan åskskur... Hoppas verkligen värmen kommit för att!!

    När börjar du på nya jobbet? Spännande med nytt och samtidigt så blir det ju stressig när man ska avsluta det gamla och är ny och säkert lite spänd av förväntningarna inför det nya, LYCKA TILL!!

    Hoppas du haft en bra dag

    Kramar Bella

    SvaraRadera

♥ Älskar kommentarer ♥