lördag 25 december 2010

Juldagen ♥

3 av tjejerna + kusin spelar Wii..
.
Julafton är över och alla är nöjda!
Vi hade en supermysig dag med släkten HELA dagen....
Julfrukost,julmat,tomte,spel,klappjakt,massa prat och Wii...Vi satt uppe till nästan två och spelade ...Helt enkelt en kanonbra dag!
Barnen blev supernöjda över sina julklappar...Allt från hål i öronen till kassapparat...mellan det en hel del kläder,presentkort,melodifestival och VM i handboll och massa mer...japp en salig blandning till stora och små barn..
Juldagen gillar jag mest...barnen är nöjda och föräldrarna får ta de lugnt...Och det är precis vad vi ska göra idag....En gemensam jullunch sen blir det film och mys resten av dagen...
.
Hur var din julafton?
.
Imorgon är det jobb som gäller för att sedan vara ledig i 3dagar....Hoppas att det inte blir så innerligt kallt ute...Har tänkt att spendera många timmar i pulbacken...pulka,varm choklad och grilla korv ...
.
HA EN HÄRLIG JULDAG! ♥

1 kommentar:

  1. Åh, det låter som en underbar julafton, och korvgrillning i pulkabacken lät inte fy skam, det kanske vi borde göra här någon dag.
    Vår Jul har varit både bra & dålig. Bra för att vi varit hemma hela dagen och slapp åka iväg till massa olika ställen (som det varit andra år), samt att barnen verkade så glada över sin julklappar från oss och deras mrmor & morfar.

    Dålig för att min älskade lillasyster åkte in akut med ambulans till sjukhus på julaftonsmorgon ,så man hade många tankar på henne och kunde inte koppla av helt. Hoppas bara hon får bästa tänkvärda vård så att hon blir bra. Förlåt att jag babblar på som det värsta, förstår om du tycker det är långråkigt att läsa. Hursomhelst hopaps ni haft en riktgt härlig juldag med familjen!
    Stor kram

    SvaraRadera

♥ Älskar kommentarer ♥