tisdag 14 december 2010

Operation.....

.
Hur mycket mer ska vi orka?
Ni vet ju att vi varit sjuka mer eller mindre i flera månader...det ena har avlöst det andra...en smått trött mamma ...och fru...och kvinna...Men ni ska inte tro det var nog med sjuka barn ...Igår åkte maken in akut efter att ha gått med magsmärtor sedan i fredags...BLINDTARMEN!! Så inatt opererades han...Känns så tungt att inte vara med honom på sjukhuset men inte allra lättast att ta med fyra barn eller att hitta barnvakt...Skulle bara vilja sätta mig ner och böla...Har ett konstant tryck över bröstet....kan inte sova...ligger och planerar och planerar...mycket på jobbet,utbildningar,bingo med tjejernas fotbollslag,julklappsinköp,kalas,städ,tvätt,julgranen ska upp,julmat ska lagas,köra barnen till aktiviteter osv osv...Listan kan göras hur lång somhelst!
.
Ghaaaaaaaaa......Vill bara att min familj ska må bra! Tycker så synd om min käre make ♥ ...
Nog om detta...bara att resa sig och jobba på.....
.
För att förskingra tankarna igår så shoppade jag lite julklappar på nätet... Lillskruttan är iaf klar när det kommer till julklappar! :)
.
Ta hand om er bloggisar! ♥

13 kommentarer:

  1. Men fy era stackare! Skönt att de opererade maken så snabbt, hoppas allt gått bra. Önskar så att jag kunde hjälpa dig på något sätt så att allt inte kändes så tungt. Du kanske behöver sätta dig ner och gråta ut, kan vara skönt att få ut dina känslor.
    Stor bamsekram till dig och din familj

    SvaraRadera
  2. Men vännen så trist!! Hoppas han kryar på sig snabbt och kommer igen, tur att de opererade i alla fall! Ta en sak i taget gumman och jag säger som Jeanette, gråt och lätta på trycket och be de nära du har om hjälp!

    Tusen varma kramar!
    Adela

    SvaraRadera
  3. Men vet du Mia! Det är inte bara att bita ihop och jobba på. Du måste också dra i handbromsen min vän! Jag vet hur det är att bli sjukskriven av stress och det är f-n inte kul. Det gäller att stoppa i tid. Att orka säga i från. Att sätta sig själv först. För fungerar inte du så fungerar inte resten av familjen. Jag går på knäna med 2 barn och jag är dessutom föräldraledig. Du och Andreas jobbar, har dubbelt så många barn och betydligt fler aktiviteter eftersom de är stora. Blir trött bara jag tänker på det. Att Andreas får blindtarmsinflammation mitt i alltihop... det är ju så man blir helt matt. Hoppas han snart mår bra igen, att ni tillsammans kan få lite andrum. Tänker på dig. Och kom ihåg - det är INGEN som tackar dig för att du går in i väggen.

    Stor kram till er alla
    Emma

    SvaraRadera
  4. Oj, nu blev det ju fel det sista. Jag menade - det är ingen som tackar dig för att du jobbar massor.

    SvaraRadera
  5. stackare. Hoppas det snart vänder och att gubben kommer hem piggare friskare och ni kan ha en mysig jul

    styrkekram från en mamma till en annan

    SvaraRadera
  6. Tack alla!! Era ord värmer mer än ni anar!

    Emma: går ej att kommentera på din blogg... Fix ;).. Kram fina emma

    SvaraRadera
  7. oj vilken pärs!!! Hörru det är helt ok att skita i nästan alla måsten. Något ätbart till barnen och kläder så dom inte fryser ihjäl det är basen. Skit i alla julmåsten. Det är inte någon som kräver det av dig och julen blir precis lika mysig med färdigköpta köttbullar, pepparkakor och ett fåtal julklappar. Det viktiga är att ni är tillsammans och mår bra! Barnen ser hellre att du har lite glädje kvar än går som ett lik i ett perfekt hem!!!! Var snäll mot dig själv!

    Stora styrkekramar!!!

    SvaraRadera
  8. Ja ibland vill man bara stiga av det där hjulet som snurrar så fort. Sov två timmar natten till måndag, tankarna for omkring med tanke på dagens arbete. Visst är det lätt att säga att man inte ska stressa, men vad hjälper det. Stackars dig o din familj, hoppas nu att ni får en lugn o skön jul. Vi ska fira den hemma, bara jag, maken o barnen. Orkar inte med stress längre på jul!
    Kram o ha det så gott du kan

    SvaraRadera
  9. Hej där, eländes elände - efter regn kommer sol å allt har en mening. Klyschorna är många och det mest fantastiska är att de nästan alltid stämmer in :)

    Sköt om er

    SvaraRadera
  10. Men era stackare!! Tycker jättesynd om er allihop, hoppas verkligen att operationen gick bra och att mannen snart är på benen!! Inte behöver du julstressa med allt annat, ta hand om familjen och ta vara på varandra! Många många kramar♥

    SvaraRadera
  11. Hur är det vännen, har maken fått komma hem. Tänker på dig så.
    Kram

    SvaraRadera
  12. Vad är det som händer?? Det räcker nu, man orkar mycket, men inte hur mycket som helt och det känns så orättvis, ni har liksom haft så det räcker och mer därtill... Skulle vilja ge dig en stor kram och önskat att vi känt varandra irl och inte bara genom bloggen, då hade jag åkt ut till dig, lagat mat till er och tagit hand om barnen så du fått andats.

    Hoppas maken mår bra efter omständigheterna och hur galet svårt det än är med tanke på jobb så här i jultider och familj så måste du vara rädd om dig, vis av egen erfarenhet är väl ett råd att försöka skala bort så mycket måsten som möjligt, det viktigaste är familjen, det blir jul även om julbordet inte innehåller lika många rätter som tidigare år... Tycker så synd om dig vännen...

    Många styrkekramar Bella

    SvaraRadera
  13. Vill önska dig en trevlig helg! Tänker på er.
    PS. Glöm inte min utlottning! DS

    SvaraRadera

♥ Älskar kommentarer ♥