tisdag 17 augusti 2010

Höstlängtan ♥ ..




.
Höstnytt från Sia.
.
Hösten står för dörren, iaf om några veckor, och av mig kommer den få ett varmt välkomnande! Hösten är en mysig årstid...alla ljus man tänder,alla murriga jordnära färger....filmmys och popcorn...en bra bok och en stor kopp choklad.....Hösten är härlig!!
.
Vad tycker du om att hösten snart är här?
.
♥ ♥

4 kommentarer:

  1. Jag har alltid älskat hösten. Men efter att hösten -09 spytt i två månader och varit sjukskriven, hösten -08 haft kaos med att S blev av med jobbet och oro för det i o m att vi flyttat, hösten -07 spytt i två månader och varit sjukskriven, hösten -06 bytt jobb som jag höll på att stressa ihjäl mig av och blev sjukskriven så vet jag inte riktigt om jag och hösten funkar. Men jag älskar luften och färgerna. Och hoppas att jag denna höst kommer välkomna den lite mer.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker det ör riktigt hörligt med hösten och jag blev gottans sugen på en stoor mugg choklad när jag läste ditt inlägg!!!!!
    Ha en fin dag!
    /Anna

    SvaraRadera
  3. Jag älskar sommaren, men nu känns det som att hösten mer än gärna får kliva in genom dörren, tycker det är så mysigt att sitta inne och kura med tända ljus när höstmörkret sänker sig utan för!

    Fina bilder på vackra saker från Sia :)

    Hoppas du haft en bra dag

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  4. Vilka mysiga bilder. Jag vill gärna ha lite mer sensommar värme men visst ska det bli härligt med hösten.
    Kram

    SvaraRadera

♥ Älskar kommentarer ♥