måndag 22 mars 2010

Barncancerfonden....



Har följt en blogg ett bra tag om en flicka som fick cancer....hemska hemska tanke....tumören var relativt "snäll" och prgnosen såg bra ut....MEN det fruktansvärda hemska hände.....cancern har spridit sig och blivit aggressiv!!! Flickan kommer inte att överleva.... Jag lider sååååå med familjen! DET FÅR BARA INTE HÄNDA!!!!

Jag har skänkt pengar till Barncancerfonden genom Lovas Spargris....Gör det du med!!! Gå in på http://bambinidolce.blogg.se/ för att läsa mer om flickan och var du kan skänka pengar...... eller här http://www.barncancerfonden.se/4586 för tt komma direkt till fonden...

.

Våren är påväg med stormsteg och snön försvinner med en rasande fart!!! Längtar tills solens strålar börjar värma och man kan sitta ute och ta en kopp kaffe....Letar efter ett bord och två stolar att kunna njuta vid nu till våren...Har du några tips om var jag kan hitta det??

Efter en helg (lördag) borta har jag en hel del att ta tag i hemma...så idag blir det städ och tvätt på schemat efter jobbet....

Glöm inte bort att det är våffeldagen på torsdag....Här kommer den firas lite redan på onsdag med svärmor,svägerska och kusiner.....Två dagar på raken alltså men vad gör det då våfflor är mumsigt värre!

♥ ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ Älskar kommentarer ♥