måndag 27 juni 2011

Vilken lägenhet!



.
Vilken härlig lägenhet!!! Skulle lätt kunna byta ut hus mot en sådan här lägenhet!!!
Tänk en lägenhet i stan med ett fik runt hörnan....Shopping ett stenkast bort... Människor.....
Ibland är det otroligt skönt att bo i ett lugnt och litet samhälle med havet 5 minuter hemifrån...Men ack vad jag saknar att bo inne i stan .... En lägenhet i stan och ett sommarhus på landet hade varit det optimala!
Vad föredrar du?? Stan eller landet?
.
Höres ♥

6 kommentarer:

  1. Jag har lägenhet en kilometer från centrum och en sommarstuga en mil utanför- det är guld!

    SvaraRadera
  2. Jättefin lägenhet! Härlig inredning också ;)
    Vi bor mitt inne i stan vilket är underbart större delen av året. Nära till aktiviteter och parker...och take away. Men har landställe också, vilket verkligen är underbart så här års. Bästa av 2 världar tycker vi, däremot kan jag kanske tänka mig att flytta permanent till landet när barnen flugit ur boet.

    SvaraRadera
  3. Ser fantastiskt ut! Men själv föredrar jag att bo lantligt men besöka staden då och då.
    Ha en härlig dag!

    SvaraRadera
  4. Har svårt att bestämma mig och det är nog det som bidrar till att vi inte vet var vi vill bo. Så svårt, å ena sidan, å andra sidan. Maken är mer lantis än jag. Jag älskar att kunna cykla till jobb och allt annat.

    SvaraRadera
  5. Jättefin lägenhet!! Där hade man kunnat bo :)

    Jag är så kluven jag vill både bo i stan och i ett eget hus med trädgård på strandtomt. Ekvationen är omöjlig, men en lgh i stan och sommarhus kanske är det man skulle satsa på?!

    Hoppas veckan börjat bra

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  6. Nämen, vilken fin lägenhet, me lajk :-) Jag hade faktiskt kunnat tänka mig en bostadsrätt i Johanneberg eller på Guldheden i Göteborg, och nån liten sommarstuga på landet, maken håller inte alls med. Dóck börjar jag bli mer och mer nöjd över vårt val att flytta ifrån götet och till hus på landet.
    Kram

    SvaraRadera

♥ Älskar kommentarer ♥