onsdag 22 augusti 2012

Vänskap...






När vänskap rinner ut i sanden och inget längre håller den ihop då är det lika bra att släppa taget..

4 kommentarer:

  1. Men vad är det för vänner du har haft!? Det känns som om du fått ett gäng hårda törnar det senaste. Jag förstår tyvärr dock precis vad du menar. När någonting tufft händer en så vet man snabbt vilka av ens vänner som tar ett steg fram och som så självklart finns där, även om man just då inte är världens roligaste och vilka som backar och drar sig undan. Smärtsamt att inse att vissa man såg som nära vänner inte var det, men faktiskt skönt på ett sätt för då kan man lägga sin energi på dem som förtjänar den och som ger tillbaka. Tro för guds skull inte att det är dig det är något fel på! Var rädd om de riktiga vännerna och se de andra som bekanta som du träffar då och då. Det mår DU bäst av.

    Å du var rädd om dig!!!

    Många kramar!!!

    SvaraRadera
  2. Jag har rensat bland mina vänner genom åren. Inte alltid så dramatiskt som det låter men flyttar, olika händelser, ork, etc har gjort att jag inte har kontakt med en del personer som jag har lärt känna. Vissa kan jag sakna och ångra att jag inte kämpade lite för. Vissa har jag aldrig skänt en tanke annat än att "vad skönt att vi släppte kontakten". Jag är en extremt lojal vän som kräver detsamma av mina vänner. Det gör att jag inte direkt orkar ha ett GIGANTISKT umgänge. Ytliga kontakter är inte så mycket för mig.

    Även om det är tungt så gör du klokt i att rensa.

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis som jag...lojal....och som du vill jag att de är det tbax. Att bry sig om det ytliga och att man är bra och ha ibland eller när man bjuder går fetbort! Men tyvärr visar det sig att vissa är sådana.... Synd att du bor så långt bort Emma ♥

      Radera

♥ Älskar kommentarer ♥