torsdag 14 oktober 2010

Varför??

Nu har även jag drabbats av elaka människor som måste slänga in onödiga elaka kommentarer.....
Gjorde att jag tappa suget helt och hållet på bloggandet och lägger nu ner!
.
♥ Ha det gott alla!! ♥

9 kommentarer:

  1. Vad tråkigt att höra! Jag som precis börjat följa din blogg.Tyckte det var extra kul med bloggare från min egna hemtrakt.
    Det är ju så man undrar vad är det för tråkiga kommentarer folk orkar skriva? Varför?
    Hoppas på återseende, MVH Helen på Tjörn

    SvaraRadera
  2. Ohhh älskar din header!!!! Vill in i den bilden :D
    Nu till det viktiga - HATAR sådana människor som inte ens kan stå för sina åsikter! Hade de varit så pass bra människor så att de kunde gjort det och stå för det ok. Men dessa lo life som gör det anonymt klarar jag INTE av!! Än så länge har ingen gett sig på mig. Förstår inte varför?? Jämfört med dig sötnos är jag ju som ett rivjärn hahaha :D MEN DU!!!!! INTE skall du lägga ner!! Snälllllaaaaa!!!!! Blockera anonyma kommentarer ist. Please??!

    SvaraRadera
  3. Va?!? Hur har någon hittat något negativt att skriva om dig??? Klart du inte ska lägga ner och låta en taskig idiot sabba allt!! Hoppas du kommer igen! KRAMAR

    SvaraRadera
  4. Neeeej, jag som tycker det är så mysigt att kika in här. Grrr vad arg jag blir!! Vad får de ut av det? Så jädrans onödigt.
    Stor bamskekram från mig och hoppas du kommer tillbaka.......

    SvaraRadera
  5. Nej, fy så tråkigt! Hoppas att du trots allt känner dig ok och kommer igen. Tycker så mycket om att läsa din fina och inspirerande blogg. Kram

    SvaraRadera
  6. Neeeeeeeeeeeeeeeej!!! Inte ska du väl sluta blogga vännen?!! Jag älskar ju att kika in här på din mysiga blogg varje dag...

    Tänk om folk kunde ägna sin tid åt bättre saker än att skriva trista och elaka kommentarer hos bloggare, totalt meningslöst, men samtidigt så trist och sårande för den som blir drabbad. Jag hoppas att din ilska får lägga sig några dagar och att lusten till att blogga återkommer och att du inte låter dig nedslås av en kommentar som säkert är skriven av någon som bara är avundsjuk för att de inte själva kan skriva en lika intressant blogg och har ett så innehållsrikt liv som dig.

    Ta hand om dig och du din header är galet fin :) Hoppas du snart är tillbaka!!

    Många kramar Bella

    SvaraRadera
  7. Näää,usch va elaka människor det finns, tycker inte du ska lsuta, älskar att följa din blogg och jag har fått så himlans mycket trevliga shoppingtips, instämmer med Helen, extra kul med en bloggare från samma trakter som en själv, såååå snälla sluta iiiinte!!!!!
    Kramar i massor!!!!!

    SvaraRadera
  8. Snälla sluta inte pga att det finns idioter som inte har vanligt folkvett överhuvudtaget. Din blogg är fantastiskt mysig att läsa. Jag lovar att det är betydligt många fler som uppskattar att få läsa det du skriver och som ser fram emot ditt nästa inlägg än de som lämnar elaka kommentarer. Låt inte de få idioter som bara vill förstöra få som de vill.

    Jag kommer i allafall sakna dig om du slutar.

    Stor kram!!!

    Lotta

    SvaraRadera
  9. Neeeej gumman sluta inte!! Vill så gärna läsa vidare om dig och ditt! Jag har också blivit drabbad och är såååå trött på det, men har lagt in kommentarsgranskaren nu så är det bara att kasta skiten de skriver! Kom tillbaka=)

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera

♥ Älskar kommentarer ♥