söndag 17 januari 2010

Lugn söndag.....

Vilken underbart trevlig kväll vi hade igår....Åt gott , drack gott. Barnen lekte super (även om det ibland gick till överdrift) och vi vuxna kunde prat i massor och massor...Tiden rusade iväg... Kom i säng runt ett med en VAKEN lillskrutta!!!Hon vaknade av att barnen stimmade och kunde inte somna..Tog ett bra tag innan hon la sig på kudden och somnade....*gäsp*.....


Idag är F1 iväg på fotbollscup...samling 06.15!! A fick gå upp och skjutsa henne....Tack hjärtat!! Vi brukar alltid följa med när tjejerna har men idag är det dels inte hennes ordinarie lag dels hade vi gäster igår så vi valde att stanna hemma....Kul att F1 blir inkallad med tjejer som är ett år äldre...Hon ringde nyss...de vann första matchen med 1-0....Nästa match 9.30...håller tummarna!!!


Vad händer idag då?? Ja det får dagen utvisa.....Jag vill fortsätta med tjejernas rum...Inte mycket kvar...A är mer sugen på lite cross... Vet i a f att det finns tvätt i tvättstugan så det är väl bara att hugga i ;)


Nu i veckan som kommer har jag tänkt ta en dag och åka runt till lite små gårdsbutiker/inredningsaffärer....Hämta lite inspiration och ideér...Kolla hur deras lägen är mm.....Är det så att läget alltid avgör eller är det hur man marknadsför sin butik och dess innehåll?? En kombination är givetvis det bästa men jag tror att marknadsför man det på rätt sätt och att den har det där lilla extra så kan man i princip lägg den var man vill....



Drömmen snurrar alltid runt i huvudet på mig....jag funderar och planerar...Känner till och med doften av nybakat när man närmar sig butiken/cafét.....Barn som sitter och dricker röd saft i prickiga glas med en stor kanelbulle liggandes på ett ljusrosa fat.. Farmorn som köpt ett paket till sitt barnbarn med finaste presentinslagningen...Mannen som köpt en underbar Odd Molly-blus till sin fru....Alla ska kunna handla hos oss...gamla som unga.. för allas plånböcker....åååååvad jag längtar till den dagen då portarna slås upp!!!


Blåbärspaj är given på menyn!!!










HA EN GO SÖNDAG!!



Kram för nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

♥ Älskar kommentarer ♥