tisdag 2 februari 2010

Don´t eat yellow snow....




Det verkligen vräker ner snö ute! Så vackert så underbart och så långt till våren! Lillskruttan älskar snön...ATT ÄTA!!! Hon slänger av sig vantarna så fort vi kommer ut och ska äta äta äta....Galenunge :).....Sen börjar hon gråta efter en stund (typ en minut) för att hon fryser om handen....Hon är söt vår lilla skruttunge!
.
Efter maten så gick vi ut i snön...Åkte snowracer,gjorde snöänglar och skottade.....Skotta helt i onödan....
När vi kom in spelade vi spel...Verkligen supermysigt! Nu ska vi bara slappa i soffan innan det är läggdags......Jag ska planera vidare .....:)
.
Ha en underbar tisdagkväll!!!
.
Kram

4 kommentarer:

  1. Rolig rubrik. Det var precis vad min femåring sa till mig förra veckan ( fast på svenska. Det hade fröknarna på dagis lärt dem.

    SvaraRadera
  2. vår tjej älskar också att äta snö. Hon brukar få in en bytta med nysnö och så sitter hon i duschen och äter av den i smyg...

    Vad mysigt det verkar va att ha så stora barn som du har! Ser verkligen fram mot det. Just nu känns det som man aldrig mer kommer ta sig ur de värsta småbarnsåren... pust!

    kram

    SvaraRadera
  3. HIhihihih.......Bra dagis som lär barnen i tid....
    Dr M - Små barn små problem stora barn stora problem....hahaha....Supermysigt med stora barn då man kan hitta på mycket...men vojne vojne säger jag ibland ;)...

    SvaraRadera
  4. slicka inte på lyktstolpar är också bra att lära dom. Hörde att ac glömt att tala om det för sin dotter ;-) Kör lugnt imorgon!

    SvaraRadera

♥ Älskar kommentarer ♥