fredag 26 februari 2010

Dripp dropp dripp dropp....





Dripp dropp dripp dropp......ååå vilket underbart ljud! Älskar ljudet av smältande snö för det betyder att det snart är vååååååååååår!!!! Och jag längtar verkligen till våren nu....Ljusare tider, fågelkvitter,varmare,blommor och alla härliga vårkänslor kommer fram....Jag är verkligen ingen höst- och vintermänniska! Vilken årstid gillar du bäst?
.
Nu är det bara två timmar kvar innan jag tar helg.....ska bli superskönt ...en helt oplanerad helg har helt plötsligt blivit fullbokad.....Bowling,fotbollscup,middag hos svärisarna,träna mm....Det bästa på hela helgen är nog att imån ska vi till J och ha melodifetivalmys med henne och hennes söta skruttungar! ♥ ....eller förresten bäst är nog att jag vinner bowlingen ikväll....;)..
.
Måste bara tipsa om ett helt underbart danskt barnklädesmärke.... Det var En skopa odd som skrev om detta i sin blogg idag ... http://enskopaodd.blogspot.com/ .. Märket heter POMPdeLUX ..De har homepartys och webbutik... kolla in på http://www.pompdelux.se/ för att se dessa fina fina kläder...... Ljuvliga och mjuka färger....
.
Ha en riktigt trevlig fredag !!! MYS! ♥

2 kommentarer:

  1. hoppas ni får en härlig kväll! Kramar

    SvaraRadera
  2. Såg Pomp de Lux barnkläder - SÅLD!!! Underbara kläder till fantastiska priser! VIll ha homeparty.... Måste kolla hemsidan för närmsta säljare... WOW!!

    SvaraRadera

♥ Älskar kommentarer ♥