tisdag 9 februari 2010

Veckomeny ... Inget i detta släppet :(



Denna superfina jordglob ska jag införskaffa till tejernas rum....Skulle passa som handen i handsken MEN det får vänta.....Hur länge skulle ni klara att inte shoppa något ?? Visst är det så att man handlar mer idag när allt är så lättåtkomligt i och med internet...Det är så lätt att bara klicka hem...klick klick....Tror inte att jag skulle klara länge alls....Frågan är vad man får ut av shoppandet? Vad gör det så roligt?

Innan körde vi alltid med veckomeny...Det var helt suveränt!! Storhandling och planering - ME LIKE! Som det ser ut nu småhandlar vi en hel del vilket resulterar i alldelse onödigt högt matkonto....Sen blir det inte bättre av att vi bjuder och bjuder.....Tycker det är superkul att ha nära och kära på middag men tänk om man kunde bli bjuden tillbaka nån gång med....Händer sällan...Bjuder ni ofta era nära och kära?

Nu väntar jag spänt på nästa släpp av Odd Molly och hoppas på att Lovely Knit kommer till de svenska butikerna...Den kommer passa perfekt till vårens alla outfits....Var inget alls i detta släppet som jag föll för....

Jobbet kallar...

Kram för nu :)

1 kommentar:

  1. vi bjuder också ofta hem hit. Mest för att att vi tycker det är lättare att va här än att släpa med barn och allt någon annanstans. Men visst blir det dyrt i längden att alltid bjuda!

    Jordgloben var ju superfin!!

    Kramar

    SvaraRadera

♥ Älskar kommentarer ♥